Even voorstellen ...

Wij staan allemaal voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We werken allemaal met de grootst mogelijke zorg en betrokkenheid. Het is ons streven dat u door uw vaste tandarts wordt geholpen.

Onze tandartsen/mondhygiënisten werken echter parttime en het kan daardoor voorkomen dat u eens een andere leuke collega leert kennen. Dit geldt ook voor spoedgevallen, waarbij wij trachten u dezelfde dag nog van dienst te zijn.

Steffanie Veldhuis - Tandarts

Mijn naam is Steffanie ten Vergert-Veldhuis. Ik ben tandarts en mede-eigenaar van de praktijk en woon in Heerenveen. In 2004 ben ik begonnen met de opleiding tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik ben tandheelkunde gaan studeren, omdat ik graag met mijn handen wil werken, maar ook omdat ik het fijn vind om met mensen te werken en managen leuk vind. Het enthousiasme van mijn vader over het vak heeft hierin ook een rol gespeeld. In november 2009 ben ik afgestudeerd en ben ik eerst elders aan de slag gegaan als tandarts, maar ook als onderzoeker. Ik heb van 2009 tot 2012 in het UMCG onderzoek gedaan naar de behandeling van snurken en slaapapneu met behulp van een snurkbeugel (MRA; mandibulair repositie apparaat). Van 2013 tot 2015 heb ik voor één dag in de week in het Sint Antonius Ziekenhuis in Utrecht gewerkt, waar ik patiënten behandelde in het slaapteam. Hier ben ik begin 2016 mee gestopt, omdat ik moeder ben geworden. Ik geniet nu volop van de combinatie van werken en moeder zijn.
Mijn affiniteit ligt, naast de algemene tandheelkunde, bij de behandeling van kinderen en behandeling met beugels, zowel de snurkbeugels als de ‘gewone’ beugels. Veldhuis Tandartsen is een gezellige familiepraktijk waar wij tezamen met een leuk team een gezonde mond proberen na te streven.

Aanwezig: maandag, woensdag en donderdag.

Steffan Veldhuis - Tandarts

Mijn naam is Steffan Veldhuis. De reden dat ik tandheelkunde ben gaan studeren: mijn vader, Gerrit. Hij sprak altijd vol enthousiasme over zijn werk en dat snap ik heel goed. Het werk als tandarts is hartstikke leuk. Het is een prachtig ambacht en bovendien zorgvuldig en sociaal werk. Waar je een hoop mensen ontmoet en helpt. Nadat ik de studie tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen succesvol heb afgerond, was het haast meer dan logisch dat ik in de tandartspraktijk van mijn vader zou gaan werken. Alleen wilde ik eerst nog in meerdere andere tandartspraktijken de kneepjes van het vak leren en mijn kennis vergroten door het volgen van cursussen, waaronder orthodontie (beugels) en endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) met behulp van een operatiemicroscoop. 

Aanwezig: dinsdag en donderdag

JAN KAMMINGA - TANDARTS

Mijn naam is Jan Kamminga. Sinds 2005 ben ik met veel plezier werkzaam als tandarts in de praktijk in Ferwert. Ik verricht mijn werkzaamheden graag in een ontspannen sfeer, waar tijd is voor uitleg en vragen.

De nadruk ligt bij mij op preventieve mondzorg. Een goede relatie met de patiënt is voor mij zeer belangrijk. Big-nummer: 39064713602

Aanwezig: Maandag tm donderdag

MICHEAL KARS - TANDARTS

Mijn naam is Michael Kars. Ik ben sinds oktober 2017 met veel plezier werkzaam als tandarts bij Veldhuis Tandartsen. Steffan en Steffanie ken ik van de opleiding tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en intussen meer dan 15 jaar goed bevriend met de familie Veldhuis. Mijn drijfveer om dit vak uit te oefenen is de combinatie van fijne handvaardigheid, (patiënten)zorg, menselijk contact, werken in teamverband en de afwisseling.  Na een aantal jaren in de randstad bij meerdere praktijken te hebben gewerkt, ben ik in 2017 gaan wonen in het mooie Ljouwert. Aansluitend op een zwangerschapswaarneming voor Steffanie werk ik sinds april 2018 vast op de maandag en woensdag. Mijn affiniteit ligt op het gebied van de kinderen en angstige patiënten.

Samen met het leuke én professionele team willen we u graag op een prettige manier de beste zorg bieden!

Aanwezig: maandag en woensdag

veldhuis tandartsen

Florien van den Bosch- TANDARTS

Mijn naam is Florien van den Bosch. Sinds 2022 ben ik werkzaam bij Veldhuis Tandartsen in Stiens. Op de dinsdagen werk ik met veel plezier in de praktijk. De samenwerking samen met u en mijn collega’s vind ik het leukst!

Betty van der Wal - paro-preventieassistente

Mijn naam is Betty van der Wal.
Sinds september 1997 ben ik werkzaam als (paro-)preventieassistente bij Veldhuis tandartsen. De eerste jaren heb ik fulltime gewerkt en vanaf 2002 ben ik na de komst van de kinderen parttime gaan werken.  
De diversiteit van de werkzaamheden binnen de praktijk maakt het werk als (paro-) preventieassistente ontzettend boeiend. Er is immers geen patiënt hetzelfde en elke werkdag ziet er altijd weer anders uit. Tevens heb ik in 2016 mijn certificaat behaald voor het geven van anesthesie (verdoving). In februari 2018 ben ik gestart met de opleiding tot paro-preventie assistent en deze heb ik in november 2018 met succes afgerond. Beide cursussen zijn voor mijn werkzaamheden binnen de praktijk een mooie toevoeging.

Aanwezig: maandag tot donderdag

Anneke - tandartsassistente

Mijn naam is Anneke. Sinds augustus 2007 ben ik werkzaam voor Veldhuis Tandartsen in Ferwert. Ik ben werkzaam van maandag tot en met donderdag. In de praktijk voer ik alle voorkomende werkzaamheden uit. Dit is zowel het werk aan de stoel, de telefoon en het verzorgen van de planning. Mijn werk bevalt me prima, omdat er zoveel diversiteit in zit. Het contact met de patiënten is natuurlijk niet een onbelangrijke factor hierin. Tevens vind ik het belangrijk om naast de tandarts tandheelkundige zorg te verlenen.

Aanwezig: maandag t/m woensdag

Daniëlle Schat - paro-preventieassistente

Mijn naam is Daniëlle Schat. Ik heb de opleiding Tandartsassistent gevolgd op het ROC Friese Poort te Leeuwarden. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Veldhuis Tandartsen. Waar ik in het laatste jaar van de opleiding stage heb gelopen. In 2018 mijn diploma gehaald voor het geven van lokale anesthesie (verdoving) en in 2022 heb ik mijn diploma gehaald voor paro-preventie.  Ik vind het erg fijn dat ik de kans krijg om nieuwe te dingen te leren. Naast de afwisseling in het werk vind ik het contact met mensen erg leuk.

Aanwezig: Maandag tm donderdag

Sylvia Visser- preventieassistente

Ik heb de opleiding tandartsassistente op het ROC Friese Poort gevolgd en heb in 2019 mijn diploma behaald. Kort daarna ben ik bij Veldhuis tandartsen te Hallum gaan werken. In 2021 zijn we met de praktijk verhuisd naar Stiens en sindsdien ben ik hier werkzaam.
Tot nu toe werk ik met plezier en heb erg leuke collega’s.
Ik vind het beroep interessant en ik leer elke dag weer nieuwe dingen over het vak.
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, ik bak en kook bijvoorbeeld erg graag.

Aanwezig: maandag tm donderdag

Dewi Arninkhof - MONDHYGIËNIST

Mijn naam is Dewi Arninkhof en ik ben mondhygiënist. Momenteel ben ik werkzaam in de praktijk op de dinsdag en woensdag. Mijn streven is om de zorg voor uw gebit zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen. Ik ben er voor u om op zoek te gaan naar de best passende mondverzorging en zie u graag een keer bij mij in de stoel. Tot ziens!

Aanwezig: dinsdag en woensdag

Max Klaver - MONDHYGIËNIST

Ik ben in 2021 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hanzehogeschool Groningen en sindsdien werkzaam in verschillende praktijken. Sinds oktober 2021 ben ik met veel plezier in Stiens werkzaam. Het is een hechte praktijk waarbij nauwe samenwerking met elkaar centraal staat.
 
Ik focus mij op het behandelen van tandvleesontstekingen (gingivitis en parodontitis) maar ook periodieke controles en het vullen van gaatjes behoren in de praktijk tot mijn werkzaamheden.
 
Op maandag en donderdag ben ik aanwezig, dus wie weet tot snel! 

Janna Grijpstra - preventieassistente

Ik heb de opleiding tandartsassistente gevolgd op het ROC Friese poort en heb in 2016 mijn diploma behaald. Het leuke aan dit beroep vind ik de afwisseling, geen dag is hetzelfde. 

Ik assisteer aan de stoel en wissel dit af met baliewerkzaamheden.

Aanwezig: maandagmiddag,  dinsdag, woensdag en donderdag.

Anna van der Weij - mondhygiënist

Mijn naam is Anna van der Weij en ik ben mondhygiënist. Sinds 2011 ben ik werkzaam in de tandheelkundige zorg. In eerste instantie als preventie-assistent en vervolgens heb ik de opleiding mondzorgkunde afgerond op de Hanzehogeschool in Groningen. U en jij kunnen mij bij Veldhuis tandartsen tegenkomen op de maandag en op de donderdag. Tot mijn werkzaamheden behoort onder andere preventieve mondzorg waaronder (uitgebreide) gebitsreinigingen, instructies en voorlichtingen. Daarnaast kunt u ook terecht voor periodieke controles, het vullen van kleine gaatjes en het maken van röntgenfoto’s. Indien nodig stel ik samen met u een behandelplan op.
Van jong tot oud van harte welkom. Misschien tot snel! Ik spreek Fries, Nederlands en Engels.

Aanwezig: maandag en donderdag 

Baukje van Dellen-Hiemstra omloopassistente

Mijn naam is Baukje van Dellen-Hiemstra.Sinds 2000 ben ik werkzaam in de praktijk in Stiens. 22 jaar lang heb ik met veel plezier geassisteerd aan de stoel maar sinds de overname in 2021 is de praktijk groter en drukker geworden en was er behoefte aan een Omloop assistente en heb ik die taak op mij genomen. Zodoende doe ik mijn best om ervoor te zorgen dat het voor alle 8 behandelkamers op rolletjes loopt.

 

Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag

LIEKE VRIESE - BALIEMEDEWERKSTER

Mijn naam is Lieke Vriese. Ik ben werkzaam sinds Mei 2022 als baliemedewerkster bij Veldhuis Tandarten. Ik werk hier van Maandag tot Donderdag. Ik vind het een leuke afwisselende baan en doe dit dan ook met veel plezier.

Aanwezig: maandag tm donderdag

Wendy Miedema - PREVENTIEASSISTENTE

Mijn naam is Wendy Miedema. Ben sinds 2016 werkzaam in Stiens. Ik ben preventie assistente, maar houd me ook bezig met orthodontie (beugels). Ben werkzaam van maandag t/m woensdag.  Waarom ik dit werk doe? Ik hou van afwisselend werk (zelfstandige handelingen en assisteren) en vind het belangrijk om de patiënten op hun gemak te voelen. Ook het team is gezellig en werk ik met veel plezier bij veldhuis tandartsen.

Aanwezig: maandag 

Alisia Janssen - tandartsassistente i.o.

Mijn naam is Alisia Janssen. Vanaf september 2022 ben ik begonnen met de opleiding tandartsassistent, bij roc Friese poort. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het heel leuk vind om met mijn handen en met mensen te werken. Bij Veldhuis Tandartsen doe ik werken leren dus drie dagen werken en 1 dag naar school.

Aanwezig: 

Aldijana Skamo- tandartsASSISTENTE

Ik heb mijn studie als tandartsassistente in 2020 afgerond op het ROC Friesepoort te Leeuwarden. Ik ben sinds april 2022, 
3 dagen werkzaam hier in Stiens bij Veldhuis tandartsen. Ook werk ik 1 dag in de week in de praktijk in Ferwert. Ik doe dit werk met veel plezier om zo samen te zorgen voor een optimaal gebit.
 
Aanwezig: maandag, dinsdag en woensdag 

 

 

Kelly Scheer - preventie assistent

Ik heb de opleidingtandartsassisten op het roc friesepoort gevolgd en daar heb ik in 2019 mijn diploma als tandartsassistent behaald. In 2021 heb ik de aanvullende cursus preventie-assistent gedaan in het umcg, om meerdere zelfstandige handelingen te uitvoeren. Ik ben sinds begin 2023 met veel plezier werkzaam bij tandartspraktijk Veldhuis, elke dag is weer veelzijdig en we werken met een super leuk en divers team.

Aanwezig: donderdag in Ferwert