Even voorstellen ...

Wij staan allemaal voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We werken allemaal met de grootst mogelijke zorg en betrokkenheid. Het is ons streven dat u door uw vaste tandarts wordt geholpen.

Onze tandartsen/mondhygiënisten werken echter parttime en het kan daardoor voorkomen dat u eens een andere leuke collega leert kennen. Dit geldt ook voor spoedgevallen, waarbij wij trachten u dezelfde dag nog van dienst te zijn.

Steffanie Veldhuis - Tandarts

Mijn naam is Steffanie ten Vergert-Veldhuis. Ik ben tandarts en mede-eigenaar van de praktijk en woon in Heerenveen. In 2004 ben ik begonnen met de opleiding tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik ben tandheelkunde gaan studeren, omdat ik graag met mijn handen wil werken, maar ook omdat ik het fijn vind om met mensen te werken en managen leuk vind. Het enthousiasme van mijn vader over het vak en het feit dat de praktijk aan mijn ouderlijk huis zit, heeft hierin ook een rol gespeeld. In november 2009 ben ik afgestudeerd en ben ik eerst elders aan de slag gegaan als tandarts, maar ook als onderzoeker. Ik heb van 2009 tot 2012 in het UMCG onderzoek gedaan naar de behandeling van snurken en slaapapneu met behulp van een snurkbeugel (MRA; mandibulair repositie apparaat). Van 2013 tot 2015 heb ik voor één dag in de week in het Sint Antonius Ziekenhuis in Utrecht gewerkt, waar ik patiënten behandelde in het slaapteam. Hier ben ik begin 2016 mee gestopt, omdat ik moeder ben geworden. Ik geniet nu volop van de combinatie van werken en moeder zijn.
Mijn affiniteit ligt, naast de algemene tandheelkunde, bij de behandeling van kinderen en behandeling met beugels, zowel de snurkbeugels als de ‘gewone’ beugels. Veldhuis Tandartsen is een gezellige familiepraktijk waar wij tezamen met een leuk team een gezonde mond proberen na te streven.

Aanwezig: maandag, dinsdag en woensdag.

Big-nummer: 19912205902

Steffan Veldhuis - Tandarts

Mijn naam is Steffan Veldhuis. De reden dat ik tandheelkunde ben gaan studeren: mijn vader, Gerrit. Hij sprak altijd vol enthousiasme over zijn werk en dat snap ik heel goed. Het werk als tandarts is hartstikke leuk. Het is een prachtig ambacht en bovendien zorgvuldig en sociaal werk. Waar je een hoop mensen ontmoet en helpt. Nadat ik de studie tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen succesvol heb afgerond, was het haast meer dan logisch dat ik in de tandartspraktijk van mijn vader zou gaan werken. Alleen wilde ik eerst nog in meerdere andere tandartspraktijken de kneepjes van het vak leren en mijn kennis vergroten door het volgen van cursussen, waaronder orthodontie (beugels) en endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) met behulp van een operatiemicroscoop.

Aanwezig: maandag en donderdag.

Big-nummer: 99910053402

 

Gerrit Veldhuis - tandarts

Mijn naam is Gerrit Veldhuis. Ik ben de vader van mijn beide collega’s Steffan en Steffanie, die op 1 januari 2015 de praktijk van mij overgenomen hebben. Ik ben dus zogezegd bij hen in dienst en dat voor twee dagen in de week en dat bevalt mij erg goed. De samenwerking is prachtig en de druk is voor mij wat van de ketel. In 1975 ben ik begonnen met de opleiding Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen; alwaar ik in 1981 afstudeerde. Na mijn afstuderen ben ik eerst als schooltandarts gaan werken in Ferwerderadiel en Het Bildt. Zo ben ik in Hallum terecht gekomen, waar ik in 1982 een nieuwe praktijk ben opgestart en in 1989 heb ik de praktijk van Laurens Reitsma te Ferwert overgenomen. Daar hebben we toen een nieuw praktijkgebouw gerealiseerd. De praktijk in Ferwert wordt als maatschap gerund door onze uiterst gewaardeerde collega Jan Kamminga. Al vanaf het begin heb ik een grote belangstelling voor de orthodontie (beugels). Mijn orthodontische opleiding heb ik gehad in de praktijk van Dr. Douglas Toll te Bad Soden. De vrije tijd die ik de laatste paar jaar wat meer heb, stelt me in de gelegenheid om ook eens ergens anders bezig te zijn op het vakgebied. Ik ben dan ook de Masterclass Gerodontologie van Dr. Arie Hoeksema en Dr. Anita Visser gaan volgen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tezamen met een paar assistentes doen we op dit moment de mondverzorging van de bewoners van het verpleegtehuis Foswert te Ferwert.

Aanwezig: Werkdagen Woensdag vanaf half 11 en donderdagochtend.

Big-nummer: 39064713602

 

Jan Kamminga - Tandarts

Mijn naam is Jan Kamminga. Sinds 2005 ben ik met veel plezier werkzaam als tandarts in de praktijk in Ferwert. Ik verricht mijn werkzaamheden graag in een ontspannen sfeer, waar tijd is voor uitleg en vragen.

De nadruk ligt bij mij op preventieve mondzorg. Een goede relatie met de patiënt is voor mij zeer belangrijk.

Big-nummer: 39064713602

 

Micheal Kars - tandarts

Mijn naam is Michael Kars. Ik ben sinds oktober 2017 met veel plezier werkzaam als tandarts bij Veldhuis Tandartsen.

Steffan en Steffanie ken ik van de opleiding tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en intussen meer dan 15 jaar goed bevriend met de familie Veldhuis. Mijn drijfveer om dit vak uit te oefenen is de combinatie van fijne handvaardigheid, (patiënten)zorg, menselijk contact, werken in teamverband en de afwisseling.

Na een aantal jaren in de randstad bij meerdere praktijken te hebben gewerkt, ben ik in 2017 gaan wonen in het mooie Ljouwert. Aansluitend op een zwangerschapswaarneming voor Steffanie werk ik sinds april 2018 vast op de dinsdag.

Mijn affiniteit ligt op het gebied van de kinderen en angstige patiënten.

Samen met het leuke én professionele team willen we u graag op een prettige manier de beste zorg bieden!

 

Ike Wiersma - baliemedewerkster

Mijn naam is Ike en ik ben van maandag tot en met donderdag aan het werk als baliemedewerkster in de praktijk in Hallum.

In 2007 heb ik de opleiding detailhandel voltooid en ik heb toen eerst een aantal jaren in een supermarkt gewerkt.

Sinds januari 2016 ben ik hier met veel plezier werkzaam als baliemedewerkster, tevens assisteer ik soms ook aan de stoel.

Ik vind het leuk om voor alles en iedereen een zo goed mogelijke oplossing te vinden,  net als de afwisseling tussen de werkzaamheden en het contact met de patiënten en mijn collega’s.

Betty van der Wal - paro-preventieassistente

Mijn naam is Betty van der Wal.

Sinds september 1997 ben ik werkzaam als (paro-)preventieassistente bij Veldhuis tandartsen.

De eerste jaren heb ik fulltime gewerkt en vanaf 2002 ben ik na de komst van de kinderen parttime gaan werken. Op het moment werk ik op maandag, dinsdag en donderdagochtend.

De diversiteit van de werkzaamheden binnen de praktijk maakt het werk als (paro-) preventieassistente ontzettend boeiend. Er is immers geen patiënt hetzelfde en elke werkdag ziet er altijd weer anders uit. Tevens heb ik in 2016 mijn certificaat behaald voor het geven van anesthesie (verdoving). In februari 2018 ben ik gestart met de opleiding tot paro-preventie assistent en deze heb ik in november 2018 met succes afgerond. Beide cursussen zijn voor mijn werkzaamheden binnen de praktijk een mooie toevoeging.

Kortom; ik ben werkzaam in een leuke praktijk met enthousiaste collega’s waar zorg voorop staat.

Anneke - tandartsassistente

Mijn naam is Anneke. Sinds augustus 2008 ben ik werkzaam voor Veldhuis Tandartsen in Ferwert. Ik ben werkzaam van maandag tot en met donderdag. In de praktijk voer ik alle voorkomende werkzaamheden uit. Dit is zowel het werk aan de stoel, de telefoon en het verzorgen van de planning. Mijn werk bevalt me prima, omdat er zoveel diversiteit in zit. Het contact met de patiënten is natuurlijk niet een onbelangrijke factor hierin. Tevens vind ik het belangrijk om naast de tandarts tandheelkundige zorg te verlenen.
 
Aanwezig: maandag t/m donderdag.
 
 

Nienke Westra - preventieassistente

Ik ben Nienke Westra en ik heb de assistente-opleiding afgerond aan de Friese Poort te Leeuwarden. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Veldhuis Tandartsen te Hallum. Ik werk hier van maandag tot en met donderdag. Op donderdagochtend ben ik ook werkzaam in de praktijk in Ferwert.

Ik heb gekozen voor dit werk, omdat ik het heel leuk vind om met mensen te werken.

Aanwezig: maandag t/m donderdag

Daniëlle Schat - preventieassistente

Mijn naam is Daniëlle Schat. Ik heb de opleiding Tandartsassistent gevolgd op het ROC Friese Poort te Leeuwarden en met succes afgerond.
In het laatste jaar van de opleiding was Veldhuis Tandartsen te Hallum mijn stageadres. Dit was een erg leerzame periode. En ik ben hier werkzaam sinds 2017.
Ook heb ik in 2018 mijn diploma gehaald voor het geven van lokale anesthesie (verdoving).
Ik vind het erg fijn dat ik de kans krijg om nieuwe te dingen te leren.
Naast de afwisseling in het werk vind ik het contact met mensen erg leuk.
Ik ben werkzaam van maandag t/m donderdag
 

Sylvia Visser- tandartsassistente

Mijn naam is Sylvia Visser.
Ik heb de opleiding tandartsassistente op het ROC Friese Poort gevolgd en heb in 2019 mijn diploma behaald. Kort daarna ben ik bij Veldhuis tandartsen te Hallum gaan werken, tot nu toe werk ik hier met plezier en heb erg leuke collega’s.
Ik vind het beroep interessant en ik leer elke dag weer nieuwe dingen over het vak.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, ik bak en kook bijvoorbeeld erg graag, ook fotograferen vind ik erg leuk als hobby.

Ik werk van maandag tot en met donderdag.

 
 

Martje Roerdink-Talma

Omloop – tandartsassistente

Aanwezig:
Maandag en donderdag

Baukje van Dellen-Hiemstra

Tandartsassistente

Aanwezig:
Maandag en donderdag

Janna Grijpstra

Tandartsassistente

Aanwezig:
Maandag t/m donderdag

Wendy Miedema

Tandartsassiste

Aanwezig:
Maandag t/m woensdag

Miriam Onderstijn-de Jong schoonmaakster