Onzichtbare beugels

Bij ons in de praktijk doen we vele soorten beugelbehandelingen, voor jong en oud, zoals onzichtbarebeugels (Airsmile), slotjesbeugel (brackets), maar ook snurkbeugels (MRA).

Bent u niet helemaal tevreden met de stand van uw tanden, maar u wilt geen slotjesbeugel, dan is wellicht een onzichtbare beugel iets voor u. Rechte tanden zien er niet alleen mooi uit, maar zorgen er ook voor dat je makkelijker kan poetsen, bijten, kauwen, praten en lachen. Een beugelbehandeling is in principe op elke leeftijd mogelijk, dus ook voor de volwassenen onder ons.

Hoe werkt deze onzichtbare beugel?

Deze beugelbehandeling bestaat uit een reeks op maat gemaakte hoesjes. Deze uitneembare, haast onzichtbare hoesjes, draagt u de gehele dag en doet u alleen uit bij het eten, drinken en tandenpoetsen. Elke twee weken vervangt u het hoesje voor een nieuwe. Telkens wanneer u een nieuw hoesje over de tanden klikt, verschuift uw gebit, stap voor stap tot het gewenste resultaat bereikt is.

Wie doet de behandeling?

De beugelbehandelingen, voor jong en oud, worden in onze praktijk voornamelijk uitgevoerd door tandarts voor Orthodontie Steffanie ten Vergert-Veldhuis. In november 2013 heeft ze succesvol de 2-jarige opleiding Progressive Orthodontic Seminars van McGann afgerond.

Wanneer u meer informatie wenst over een onzichtbare beugel, neemt u dan gerust contact met ons op of maak een afspraak.