Aanmelden

  • Maak uw keuze ...
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wegens tekort aan personeel kunnen we op dit moment geen nieuwe patienten aannemen.

U kunt zich eventueel wel aanmelden maar uw aanmelding wordt pas in behandeling genomen als het personeelstekort is opgelost. 

Informatie voor nieuwe patiënten

Wij vinden het fijn dat u interesse heeft in het bezoeken van onze tandartspraktijk. U kunt bellen met 058-2571491 voor het inplannen van een eerste kennismaking. 

Tijdens uw eerste bezoek aan onze tandartsenpraktijk willen wij u graag leren kennen. Ook worden u een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw tandheelkundige geschiedenis en over uw persoonlijke gezondheid, daarna wordt door één van de tandartsen uw gebit gecontroleerd en worden er een aantal röntgenfoto´s gemaakt.

Het doel van dit eerste bezoek is naast de kennismaking, dat de conditie van het gebit door ons beoordeeld wordt. Er wordt gekeken of er gaatjes aanwezig zijn, maar ook gaan wij op zoek naar ontstekingen en eventuele tandvleesproblemen. Kortom: een goede check.

Natuurlijk richten wij onze blik ook op de toekomst en wij proberen dan ook eventuele toekomstige problemen te voorkomen. Indien bij u de wens bestaat, zullen wij samen met u esthetische problemen verhelpen, zodat u (weer) die mooie lach heeft die u graag wilt.

Aan de hand van deze gegevens wordt, in overleg met u, een behandelplan/begroting opgesteld en krijgt u, indien nodig, één of meerdere vervolgafspraken.
Vergeet niet bij uw eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs en verzekeringspasje mee te nemen.

Graag zouden wij behandelingen tot €150 direct met u verrekenen, u kunt bij ons pinnen.