Tijdelijke patiëntenstop stiens

Snurkbeugel/ MRA
Voor het aanmeten van een snurkbeugel/MRA bestaat geen wachtlijst. Indien u zich bij ons aanmeldt voor een snurkbeugel/MRA, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 058-257 1491, wij helpen u dan verder.  

Stiens
Indien u zich aanmeldt voor de praktijk in Stiens, wordt u op een wachtlijst geplaatst.

Het grote aantal patiënten van Veldhuis Tandartsen in Stiens leidt op dit moment tot een te lange wachttijd voor zowel bestaande als nieuwe patiënten. Een duidelijk teken dat de werkwijze van Veldhuis Tandartsen veel mensen aanspreekt. Dit willen wij graag zo houden en het liefst nog verder verbeteren. Om de kwaliteit van onze zorg te kunnen waarborgen, zien wij ons genoodzaakt om een tijdelijke patiëntenstop voor nieuwe patiënten in te voeren voor de reguliere tandheelkundige zorg.

Mocht er weer ruimte zijn voor nieuwe patiënten bij Veldhuis Tandartsen in Stiens dan nemen wij op volgorde van aanmelden (telefonisch) contact met u op.

Zodra de patiëntenstop wordt opgeheven zullen wij dit vermelden op onze website.

Ferwert
De praktijk in Ferwert heeft geen patiëntenstop.

Aanmelden

  • Maak uw keuze ...
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie voor nieuwe patiënten

Wij vinden het fijn dat u interesse heeft in het bezoeken van onze tandartspraktijk. U kunt bellen met 058-2571491 voor het inplannen van een eerste kennismaking. 

Tijdens uw eerste bezoek aan onze tandartsenpraktijk willen wij u graag leren kennen. Ook worden u een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw tandheelkundige geschiedenis en over uw persoonlijke gezondheid, daarna wordt door één van de tandartsen uw gebit gecontroleerd en worden er een aantal röntgenfoto´s gemaakt.

Het doel van dit eerste bezoek is naast de kennismaking, dat de conditie van het gebit door ons beoordeeld wordt. Er wordt gekeken of er gaatjes aanwezig zijn, maar ook gaan wij op zoek naar ontstekingen en eventuele tandvleesproblemen. Kortom: een goede check.

Natuurlijk richten wij onze blik ook op de toekomst en wij proberen dan ook eventuele toekomstige problemen te voorkomen. Indien bij u de wens bestaat, zullen wij samen met u esthetische problemen verhelpen, zodat u (weer) die mooie lach heeft die u graag wilt.

Aan de hand van deze gegevens wordt, in overleg met u, een behandelplan/begroting opgesteld en krijgt u, indien nodig, één of meerdere vervolgafspraken.
Vergeet niet bij uw eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs en verzekeringspasje mee te nemen.

Graag zouden wij behandelingen tot €150 direct met u verrekenen, u kunt bij ons pinnen.