Hallum, 15 januari 2021

Veldhuis Tandartsen Hallum gaat verhuizen naar Stiens.

Geachte patiënt van Veldhuis Tandartsen,

Al bijna veertig jaar is de tandartspraktijk aan de Juffer Frederikestraat in Hallum een vertrouwde plek voor tandheelkundige zorg. Het begon allemaal in september 1982 met een kleine praktijk, toen Gerrit Veldhuis zich als tandarts in Hallum vestigde. In de loop der jaren is de praktijk meerdere malen uitgebouwd en verbouwd tot een tandartspraktijk met vier behandelkamers. In 2014 hebben wij, Steffan en Steffanie Veldhuis, de praktijk van onze vader overgenomen en werken we met veel plezier in deze gezellige familiepraktijk. Na jaren aan de Juffer Frederikestraat gewerkt te hebben, zijn we tot de conclusie komen dat we uit ons jasje zijn gegroeid. We hebben meerdere opties overwogen om de praktijk in Hallum voort te zetten, maar hebben uiteindelijk gekozen voor een verhuizing naar Stiens. We zijn verheugd dat we de tandartspraktijk van Sjaak Ram uit Stiens mogen overnemen en dat we u op deze manier nog jaren als patiënt kunnen helpen.

De heer Ram heeft in zijn praktijk in Stiens in de loop der jaren een fijne groep mensen om zich heen verzameld, niet alleen deskundig personeel, maar ook tevreden patiënten. In 2013 heeft de heer Ram zijn praktijk verbouwd naar een moderne en ruim opgezette tandartspraktijk met 8 behandelkamers. Door het samenvoegen van onze twee praktijken kunnen we deze mooie praktijkruimte nu optimaal benutten. Wij zijn dan ook verheugd dat wij met onze collega’s uit Hallum en onze nieuwe collega’s in Stiens onze Hallumse praktijk op deze nieuwe locatie mogen voortzetten.

Door plotse ontwikkelingen is het wenselijk om al vanaf maandag 1 februari alle behandelingen te laten plaatsvinden in de ‘nieuwe’ tandartspraktijk op de Hege Hearewei 1C, 9051 AA in Stiens. We blijven de komende tijd bereikbaar op het vertrouwde telefoonnummer 0518-431500.

Wij zullen ons uiterste best doen om de verhuizing in goede banen te leiden. We zijn ons ervan bewust dat dit voor veel patiënten een langere reistijd met zich meebrengt. We hopen dat u dit avontuur samen met ons aangaat en willen u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Onze praktijk in Ferwert verhuist niet mee en blijft gewoon gevestigd aan de Marrumerweg 13 in Ferwert.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat vanzelfsprekend graag.

Wij hopen u vanaf 1 februari 2021 te mogen begroeten in onze nieuwe praktijk in Stiens.

Met vriendelijke groet,

Steffan Veldhuis en Steffanie ten Vergert – Veldhuis
Tandartsen bij Veldhuis Tandartsen

www.veldhuistandartsen.nl www.tandartsenpraktijkstiens.nl

P.S. Wij zijn ons ervan bewust dat deze praktijkovername zeer plotseling komt. Wij hebben er dan ook alle begrip voor dat dit schrijven u verrast. Helaas lag het buiten onze macht om u eerder op de hoogte te brengen.